Akce na měsíc září.
Využijte speciální dodatečnou SLEVU na již zvýhodněnou sadu pro školáky.
Se slevovým kódem SKOLAK2024 ušetříte na místo 300 Kč celých 980 Kč!

Podpořte naši sbírku na Donio.cz: 1000× kreativní sada MOO book™ pro děti z dětských domovů ZDARMA

Milí přátelé a podporovatelé,

S radostí bychom vás chtěli požádat o podporu naší sbírky na Donio.cz, která je zaměřená na poskytnutí 1000 kreativních sad MOO book™ dětem z dětských domovů a jiných potřebných zařízení.

Proč jsme založili tuto sbírku a proč potřebujeme vaši pomoc?

Za necelý rok prodeje našich MOO book™ sad jsme obdrželi nespočet žádostí od sociálně slabších rodin a různých zařízení, které pečují o větší skupiny dětí. Tyto organizace mají o náš produkt zájem, ale bohužel nemají dostatek finančních prostředků na jeho zakoupení. Navíc jsme zjistili, že naše omalovánky mohou být skvělým pomocníkem i v dětských onkologických centrech, kde děti čekají na výsledky vyšetření, a na dalších místech, kde děti potřebují rozptýlení a zábavu během čekání.

Náš produkt je multifunkční a vhodný pro děti od 3 do 99 let, což nás přivedlo k tomu, že jej poptávají i zařízení s paliativní péčí, od domovů důchodců až po specializovaná interní oddělení. To nás na začátku vůbec nenapadlo a nebylo to naším prvotním cílem. Všechny tyto instituce však nemají dostatek prostředků na pořízení MOO book™.

Co chceme dosáhnout s vaší pomocí?

Naším cílem je vytvořit speciální edici MOO book™ – Donio, kterou budeme moci předat těmto dětem a zařízením zcela ZDARMA. Představte si radost dětí, které díky vaší pomoci budou mít přístup k této kreativní zábavě a vzdělávání, které jim přinese úsměv na tvář a úlevu od náročných životních situací.

Jak můžete pomoci?

Více informací o sbírce a možnostech, jak přispět, naleznete na stránce: https://donio.cz/moobook-pro-deti-z-detskych-domovu

Vaše podpora je nesmírně důležitá a každý příspěvek má význam. Společně můžeme udělat svět o něco lepším místem pro ty, kteří to nejvíce potřebují.

Děkujeme za vaši štědrost a podporu!

S vděčností,
Tým MOO book™